Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Γεροβασίλη: Μύθος η εντολή για να μην επεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια
[Σκάϊ]: Γεροβασίλη: Μύθος η εντολή για να μην επεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια

[Σκάϊ]: Γεροβασίλη: Μύθος η εντολή για να μην επεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια

Απέδωσε τις επικρίσεις σε συνδικαλιστές που δεν πατάνε το πόδι τους στη δουλειά και για πολιτικούς λόγους θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία. Καταγγελία Λοβέρδου ότι δικηγόρος τηλεφώνησε στην Τροχαία για περιστατικό στα Εξάρχεια και του είπαν πως έχουν εντολή μη παρέμβασης. «Θα γίνει προκαταρκτική εξέταση», η απάντηση Γεροβασίλη.
Στην κατηγορηματική διάψευση των κατηγοριών ότι η ίδια ή η κυβέρνηση έχουν δώσει εντολή στην ΕΛ.ΑΣ να μην παρεμβαίνει στα Εξάρχεια, προχώρησε από τη Βουλή, η Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτηρίζοντας τις εν λόγω επικρίσεις «μύθο» και αποδίδοντάς τις σε συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ που επιχειρούν για πολιτικούς λόγους να πλήξουν την πολιτική ηγεσία.
Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να αποκρούσει τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και τα τα πυρά περί “άβατου”, διαβεβαίωσε ρητά ότι δεν έχει δοθεί ποτέ εντολή μη παρέμβασης στα Εξάρχεια ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή και προς επίρρωσιν των λόγων της, επικαλέστηκε τη χθεσινή επέμβαση που οδήγησε στις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών από την πλατεία Εξαρχείων.
«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση. Υπάρχουν άτομα στην ΕΛ.ΑΣ που θέλοντας να πλήξουν προφανώς την πολιτική ηγεσία χρησιμοποιούν αυτό ως επιχείρημα. Όμως το λένε αυτό και κάποιοι που θέλουν ίσως να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα. Θα στείλω την απάντηση και σε κάτι συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στη δουλειά 20 χρόνια αλλά λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!