Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 22 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Εξώδικο της Super League στη NOVA που ετοιμάζεται ν’ απαντήσει με αγωγή!
[Σκάϊ]: Εξώδικο της Super League στη NOVA που ετοιμάζεται ν’ απαντήσει με αγωγή!

[Σκάϊ]: Εξώδικο της Super League στη NOVA που ετοιμάζεται ν’ απαντήσει με αγωγή!

Eξώδικο στη NOVA έστειλε, όπως αποκαλύπτει το SDNA, η Σούπερ Λίγκα, μια ημέρα μετά την απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 19 Αυγούστου και οι ομάδες να παραμείνουν 16.
Μία ημέρα μετά την απόφαση της Super League να απορρίψει την πρόταση της ΝOVA για μείωση των ομάδων και την επανεπιβεβαίωση της έναρξης του πρωταθλήματος στις 19/8, χωρίς να έχει βρεθεί λύση στο θέμα της βιωσιμότητα της σύμβασης κεντρικής διαχείρισης και ενώ είναι ανοιχτό το θέμα της τέλεσης των πλέι οφ, η ένταση στις σχέσεις του συνεταιρισμού με το συνδρομητικό κανάλι χτυπάει κόκκινο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus , η Super League έστειλε εξώδικο στη NOVA με αφορμή την καθυστέρηση της πρώτης δόσης για το νέο πρωτάθλημα η οποία θα έπρεπε να έχει ήδη καταβληθεί.
Η Λίγκα στο εξώδικο επικαλείται ότι από την καθυστέρηση στην καταβολή της δόσης δημιουργεί προβλήματα στις ΠΑΕ ενώ πηγές από τη Λίγκα τόνιζαν ότι στη σύμβαση προβλέπεται προβλέπεται η ενεργοποίηση ρήτρας σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής της δόσης.
Η απόφαση ελήφθη στο χθεσινό ΔΣ με πρωτοβουλία κάποιων εκ των «μικρομεσαίων» ΠΑΕ οι οποίες παρότι έβγαζαν προς τα ΜΜΕ κλίμα συναίνεσης, μέσα στο ΔΣ πρωτοστατούσαν προς τη λήψη απόφασης αποστολής εξωδίκου, ζητώντας και παίρνοντας την σύμφωνα γνώμη και των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ, που αρχικά είχαν επιφυλάξεις για τη χρησιμότητα μιας τέτοιας κίνησης εν μέσω διαπραγματεύσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!