Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: To εξώδικο της Λίγκας στη NOVA και η επαφή του ΠΑΟ με την ΕΠΟ
[Σκάϊ]: To εξώδικο της Λίγκας στη NOVA και η επαφή του ΠΑΟ με την ΕΠΟ

[Σκάϊ]: To εξώδικο της Λίγκας στη NOVA και η επαφή του ΠΑΟ με την ΕΠΟ

Super League και NOVA είχαν συνάντηση η οποία παρά τις αντιθέσεις διεξήχθη σε καλό κλίμα, αφού καμία πλευρά δεν θέλει να φτάσει στα άκρα.
Στην αντεπίθεση πέρασε η Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε εξώδικο στη NOVA με το οποίο προειδοποιεί ότι θα ενεργοποιήσει ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα χρήματα που προβλέπονται από τη σύμβαση.


Πηγές από τον συνεταιρισμό υποστήριζαν ότι είναι βασική υποχρέωση του συνδρομητικού καναλιού η έγκαιρη καταβολή των προβλεπόμενων δόσεων, όπως επίσης είναι βασική υποχρέωση από την πλευρά της διοργανώτριας να επιτρέπει την μετάδοση των αγώνων.
Μέχρι στιγμής η NOVA φέρεται να μην έχει καταβάλει τις δόσεις συμβολαίου για την τρέχουσα σεζόν, επικαλούμενη την ενεργοποίηση ρητρών κατά της Λίγκας για τις αναβολές προγραμματισμένων αγωνιστικών.
Χθες οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση η οποία παρά τις αντιθέσεις διεξήχθη σε καλό κλίμα αφού καμία πλευρά δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. 

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στη Λίγκα ζητώντας να μη μεριμνήσει για την καταβολή των δόσεων και σε διαφορετική περίπτωση να μην επιτρέψει την είσοδο συνεργείων στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!