Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Εξώδικο φίλων της ΑΕΚ στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο!
[Σκάϊ]: Εξώδικο φίλων της ΑΕΚ στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο!

[Σκάϊ]: Εξώδικο φίλων της ΑΕΚ στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο!

Την κατάσταση… στα χέρια τους για το θέμα του γηπέδου πήραν φίλοι της ΑΕΚ. Έστειλαν εξώδικο στον Δήμο, προειδοποιώντας ότι θα κινηθούν νομικά αν δεν υπογράψει -όπως υποχρεούται- την υψομετρική μελέτη.
Tην απόφαση να αναλάβουν δράση στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έλαβαν φίλοι της ομάδας.
Βλέποντας τον Δήμο να τρενάρει την υπογραφή της υψομετρικής μελέτης (που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας) ομάδα 21 ατόμων που συστήνονται ως «ανεξάρτητη κίνηση πολιτών-δημοτών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας», απέστειλε εξώδικο στη δημοτική αρχή.
Αυτό απευθύνεται στην αρμόδια υπάλληλο -δηλαδή την διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών- από την οποία ζητείται να γνωστοποιηθεί από πότε έχει παραλάβει τη μελέτη (σ.σ. έχει γίνει από τις 19 Οκτωβρίου) και μέχρι πότε υποχρεούται βάσει νόμου να την υπογράψει. Το ακόμα πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι της γνωστοποιείται πως, σε περίπτωση που δεν ασκήσει τη συγκεκριμένη υποχρέωση, θα κινηθούν δικαστικά εναντίον της.
Αναλυτικά το εξώδικο (που θυροκολλήθηκε στο Δημαρχείο, ενώ κοινοποιείται επίσης στον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, την Περιφέρεια Αττικής και το ΥΠΑΠΕΝ), αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμη κυρία, σας αναφέρουμε τα κάτωθι…
1. Είμαστε ανεξάρτητη κίνηση πολιτών-δημοτών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας η οποία επιθυμεί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού « Αγία Σοφία» εντός του ως άνω Δήμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!