Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Ερεύνα για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αντιπροέδρου του ΣτΕ
[Σκάϊ]: Ερεύνα για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αντιπροέδρου του ΣτΕ

[Σκάϊ]: Ερεύνα για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αντιπροέδρου του ΣτΕ

E-mail με πληροφορίες για την προσωπική ζωή του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας διοχετεύθηκαν σε μερίδα του Τύπου, κι ενώ το ανώτατο δικαστήριο εξέταζε τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τον διαγωνισμό για τις άδειες.

Έρευνα πάνω στην υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, του οποίου προσωπικά δεδομένα διοχετεύθηκαν σε μερίδα του Τύπου, διέταξε η Εισαγγελία της Αθήνας.
Η έρευνα έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Σπυρίδωνα Παππά.
Η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων του αντιπροέδρου του ΣτΕ προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των μεγαλύτερων δικαστικών ενώσεων καθώς εκλήφθηκαν από δικαστές – και του ΣτΕ – ως μεθοδεύσεις εκβιαστικού τύπου, με στόχο την παραβίαση της συνείδησης δικαστών ενόψει των κρίσιμων διασκέψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη για κρίσιμες υποθέσεις.
Αρκετοί δικαστικοί, μάλιστα, εκτίμησαν πως οι επιθέσεις αυτές κατά του συγκεκριμένου αντιπροέδρου σε συνδυασμό με τους χειρισμούς του προέδρου του δικαστηρίου, που ματαίωσε προ ημερών τη διάσκεψη επικαλούμενος το «κλίμα των ημερών», λειτούργησαν τελικώς ως «μπούμερανγκ» και επηρέασαν τις θέσεις των δικαστικών στην κρίσιμη ψηφοφορία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!