Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Ένωση Κεντρώων: Να κάνει πίσω η κυβέρνηση, ΕΣΡ υπό περιορισμούς δεν υπάρχει
[Σκάϊ]: Ένωση Κεντρώων: Να κάνει πίσω η κυβέρνηση, ΕΣΡ υπό περιορισμούς δεν υπάρχει

[Σκάϊ]: Ένωση Κεντρώων: Να κάνει πίσω η κυβέρνηση, ΕΣΡ υπό περιορισμούς δεν υπάρχει

«Πράγματι η διαδικασία με τις τέσσερις άδειες αφαιρεί από το ΕΣΡ το σύνολο των αρμοδιοτήτων του και το υποχρεώνει να κινηθεί σε προδιαγεγραμμένη πορεία»

Την υπαναχώρηση της κυβέρνησης προκειμένου να τεθεί υπό μηδενική βάση το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ζητεί η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας ότι ΕΣΡ υπό περιορισμούς δεν μπορεί να υπάρξει.
«Για το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι πρέπει να γίνει αμέσως ΕΣΡ με νέα σύνθεση. Όμως, πράγματι η διαδικασία με τις τέσσερις άδειες αφαιρεί από το ΕΣΡ το σύνολο των αρμοδιοτήτων του και το υποχρεώνει να κινηθεί σε προδιαγεγραμμένη πορεία» τονίζει η ΕΚΕ.
Σύμφωνα με το κόμμα ΕΣΡ υπό περιορισμούς δεν μπορεί να υπάρξει. Πρέπει λοιπόν να κάνει πίσω η κυβέρνηση και το ζήτημα των αδειών να ξεκινήσει από μηδενική βάση.
«Το ΕΣΡ να δώσει τις άδειες, το ΕΣΡ να εξετάσει τους φακέλους, το ΕΣΡ να βάλει σκληρούς κανόνες και αν κλείσουν κάποιοι σταθμοί να κλείσουν από αδυναμία εκπλήρωσης των κανόνων, και όχι γιατί το θέλει η κυβέρνηση» καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!