Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Εκλογές “αλλαγής” στην ΕΠΣ Χίου, σε αποχή καλούν μέλη του ΔΣ!
[Σκάϊ]: Εκλογές “αλλαγής” στην ΕΠΣ Χίου, σε αποχή καλούν μέλη του ΔΣ!

[Σκάϊ]: Εκλογές “αλλαγής” στην ΕΠΣ Χίου, σε αποχή καλούν μέλη του ΔΣ!

Σε αλλαγή σελίδας οδεύει η ΕΠΣ Χίου. Τη Δευτέρα 20/2 θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένες εκλογές παρά τις «προσπάθειες» αναβολής τους.
Την Πέμπτη 16/2 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου επικύρωσε τις υποψηφιότητες.
Η παράταξη «Ομάδα για τη Χίο», η οποία φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου για τις εκλογές της ΕΠΟ έχει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των 27 σωματείων της νήσου.
Η παράταξη «Παγχιακή Ενωτική Κίνηση» έχει ήδη αποσυρθεί.
Η παράταξη «Άλλος Δρόμος», που αποτελείται από μέλη του απερχόμενου ΔΣ, καλεί τα σωματεία να απέχουν από τις εκλογές.
Συγκεκριμένα τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Χίου ανάμεσα τους και ο πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρακόπουλος αλλά και δυο πρόεδροι σωματείων, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι υπήρξαν παρεμβάσεις εκτός Χίου σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία και καταλήγουν ως εξής: «Συστήνουμε στα σωματεία που δεν υπέκυψαν στις προκλήσεις-προσκλήσεις που φέρονται να έλαβαν και τα οποία στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων μη υποστέλλοντας την σημαία τους, να απέχουν από τις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη νέας διοίκησης».
Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής, ο οποίος παραιτήθηκε τελείως από το ΔΣ λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!