Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα τέταρτου προγράμματος βοήθειας
[Σκάϊ]: Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα τέταρτου προγράμματος βοήθειας

[Σκάϊ]: Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα τέταρτου προγράμματος βοήθειας

«Απολύτως εφικτή η ολοκλήρωση του προγράμματος το 2018»
Τους φόβους για τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας επιχείρησε να διαλύσει την Τρίτη ο Γιάννης Δραγασάκης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «απολύτως εφικτή» την ολοκλήρωση του υφιστάμενου προγράμματος το 2018 .
«Ο βασικός στόχος της κυβέρνησης, ο οποίος παραμένει απολύτως εφικτός. Είναι το 2018, ένα χρόνο πριν από το 2019, οπότε και λήγει η θητεία της παρούσας κυβέρνησης, να έχει ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα και να έχουν τερματιστεί η λιτότητα και η επιτροπεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ομιλία του, σήμερα Τρίτη, στο 27ο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος , έκανε χθες λόγο για παράλογες απαιτήσεις των θεσμών, υπό το βάρος της απειλής για άμεση νομοθέτηση πρόσθετων μέτρων για τη διετία 2019-2020.
Ειδικότερα, ο κ. Δραγασάκης επισήμανε ότι σημαντικοί διεθνείς παράγοντες και εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών, τόνισαν ότι επιθυμούν την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος καθώς και ότι αυτό είναι το τελευταίο.
«Κανείς δεν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα τέταρτου προγράμματος. Αυτή ήταν η επωδός των δηλώσεων τόσο του κ. Μοσκοβισί όσο και του κ. Κερέ και ανάλογα μεταδίδονται και από την Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!