Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Έσπασαν τα ισόβια – Αποφυλακίζεται ο Κορκονέας
[Σκάϊ]: Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Έσπασαν τα ισόβια – Αποφυλακίζεται ο Κορκονέας

[Σκάϊ]: Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Έσπασαν τα ισόβια – Αποφυλακίζεται ο Κορκονέας

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να του αναγνωρίσει ομόφωνα το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να του αναγνωρίσει ομόφωνα το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου με την οποία σπάνε τα ισόβια.
Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την πρωτόδικη απόφαση με την οποία ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2018, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή κάθειρξης 15 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας έχει εκτίσει μέχρι σήμερα σχεδόν 11 έτη της ποινής του και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας έχει πλέον το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του, καθώς έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του.
Έντονη ήταν η αντίδραση της συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία μετά το άκουσμα της απόφασης αναφώνησε: «Με αυτή σας την απόφαση οπλίζετε το χέρι του επόμενου Κορκονέα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!