Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ, τα σενάρια για τις έδρες
[Σκάϊ]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ, τα σενάρια για τις έδρες

[Σκάϊ]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ, τα σενάρια για τις έδρες

Στις 155 έως 159 υπολογίζεται η ΝΔ. Στο όριο Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Κρίσιμος παράγοντας η αποχή και οι αναποφάσιστοι.
Προβάδισμα οκτώ μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ πριν τις βουλευτικές εκλογές την Κυριακή.
Η ΝΔ λαμβάνει το 36% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ποσοστό αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 28%, βελτιώνοντας όμως την επίδοσή του κατά μία μονάδα και συνεπώς μειώνοντας ισόποσα την διαφορά.
Στην τρίτη θέση έχει πλέον παγιωθεί το Κίνημα Αλλαγής, αποσπώντας σταθερά το 7%. Τέταρτο κατατάσσεται το Κομμουνιστικό Κόμμα με 5% καταφέρνοντας εκ νέου να υπερφαλαγγίσει την Χρυσή Αυγή, η οποία μένει στάσιμη στο 4%.
Στο όριο της εισόδου στην Βουλή βρίσκονται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς αμφότερα βρίσκονται στο 3%, έχοντας απολέσει μισή μονάδα συγκριτικά με την προηγούμενη έρευνα.
Σταθερά στο 7,5% υπολογίζονται οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι αναμένεται να επηρεάσουν τόσο την συμμετοχή των ψηφοφόρων όσο και την προοπτική αυτοδυναμίας της ΝΔ. Σημειώνεται πως στις ευρωεκλογές ένας στους δέκα αποφάσισε τι θα ψηφίσει την τελευταία ημέρα και άλλοι τόσοι καταστάλαξαν την τελευταία εβδομάδα.
Από τους συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση το 89% δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό ή τουλάχιστον αρκετά πιθανό να προσέλθει στα εκλογικά κέντρα. Η βούληση για συμμετοχή ήταν καθαρά άνω του 90% ανάμεσα στους υποστηρικτές και των δύο μεγάλων κομμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!