Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Δίκη ΧΑ: «Ο πυρηνάρχης Περάματος ήταν ο αρχηγός των δραστών»
[Σκάϊ]: Δίκη ΧΑ: «Ο πυρηνάρχης Περάματος ήταν ο αρχηγός των δραστών»

[Σκάϊ]: Δίκη ΧΑ: «Ο πυρηνάρχης Περάματος ήταν ο αρχηγός των δραστών»

Ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής, ήταν ο αρχηγός της ομάδας των δραστών που επιτέθηκαν στο σπίτι των Αιγύπτιων αλιεργατών στις 12 Ιουνίου 2012, σύμφωνα με τον μάρτυρα Αχμέτ Αμπού Χαμάντ.

Ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής, ήταν ο αρχηγός της ομάδας των δραστών που επιτέθηκαν στο σπίτι των Αιγύπτιων αλιεργατών στις 12 Ιουνίου 2012, σύμφωνα με τον μάρτυρα Αχμέτ Αμπού Χαμάντ, ο οποίος τον υπέδειξε σήμερα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ως αυτόν που εκείνο το βράδυ φώναζε «βγες να σου γ.. τη μάνα, να σου μάθω ποιά είναι η Χρυσή Αυγή».
Ο μάρτυρας αναγνώρισε επίσης, χωρίς καμία αμφιβολία, όπως και τον κατά την δικογραφία πηρυνάρχη, και τον κατηγορούμενο Δημήτρη Αγριογιάννη, ως έναν από εκείνους που πήραν μέρος στην άγρια επίθεση που είχαν δεχθεί. Ο Αιγύπτιος τόνισε στο δικαστήριο, δείχνοντας τους δύο κατηγορούμενους, πως είναι «εκατό τοις εκατό βέβαιος» πως και οι δύο ήταν στην ομάδα των δραστών: «Είδα αυτούς, τον ξανθό (σσ Αγριογιάννη) και αυτόν», είπε και επανέλαβε πως ο Πανταζής ήταν αυτός που φώναζε έξω από την πόρτα τους και είχε αρχηγικό ρόλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!