Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Και δεύτερος δικαστής του ΣτΕ απουσιάζει λόγω ασθενείας
[Σκάϊ]: Και δεύτερος δικαστής του ΣτΕ απουσιάζει λόγω ασθενείας

[Σκάϊ]: Και δεύτερος δικαστής του ΣτΕ απουσιάζει λόγω ασθενείας

Προβληματισμοί και αβεβαιότητες για την τελική έκβαση των δικαστικών διασκέψεων.

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα και με αβεβαιότητες, όπως προς την τελική έκβαση των διασκέψεων, συγκαλείται σήμερα για τρίτη φορά η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για να κρίνει επί της συνταγματικότητας ή μη του νόμου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η αιφνίδια ασθένεια του συμβούλου επικρατείας Αριστόβουλου Βώρου που νοσηλεύεται με έμφραγμα αλλά και η κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, κατά αντιπροέδρου του ΣτΕ εκ των πλέον εγκρίτων, μετά από δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους προ ημερών για θέματα της προσωπικής του ζωής, αποτελούν νέα δεδομένα.
Η ασθένεια του κ. Βώρου και η απουσία από τις διασκέψεις και άλλου δικαστικού, του αναπληρωτή κ. Δημ. Αλεξανδρή, δημιουργούν ανησυχία ότι η συνέχιση των διασκέψεων της Ολομέλειας κρέμεται από μία κλωστή.
Και τούτο διότι οι αναπληρωτές δικαστές είναι μόνον δύο, ο ένας αναπληρώνει ήδη τον κ. Βώρο και ο άλλος είναι ασθενής (έχει σπάσει το πόδι του) με αποτέλεσμα αν τιμωρηθεί πειθαρχικά ο ελεγχόμενος από χθες αντιπρόεδρος τότε η Ολομέλεια θα ματαιωθεί οριστικά και ενδεχομένως η υπόθεση να επανασυζητηθεί εξ αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!