Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου εκατομμυριούχου
[Σκάϊ]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου εκατομμυριούχου

[Σκάϊ]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου εκατομμυριούχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τραπεζικούς κύκλους, ο 90χρονος έχει κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.
Με μια χαρακτηριστική μπαστούνα και ένα μαντίλι στο κεφάλι τον συναντούσε κανείς ρακένδυτο στους δρόμους της Χίου τον 89χρονο Π.Τ., συνταξιούχο οικοδόμο και εργάτη γης σε περιβόλια, που ζούσε μόνος του σε ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες, αλλά που φεύγοντας από τη ζωή έγινε γνωστό ότι στην τράπεζα οι καταθέσεις του έφταναν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τραπεζικούς κύκλους, έχει πάντως κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.
Οι πληροφορίες μας λένε για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια!
Γνωστοί του δε στο καφενείο της αγοράς, σημείωναν ότι πριν δύο μήνες περίπου κάποιοι προσπάθησαν να τον κλέψουν και από τότε η υγεία του είχε κλονιστεί.
Πηγή: chiosnews.com

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!