Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για την επιλογή Τσουβάλα στη ΓΓ. Δημόσιας Τάξης
[Σκάϊ]: Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για την επιλογή Τσουβάλα στη ΓΓ. Δημόσιας Τάξης

[Σκάϊ]: Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για την επιλογή Τσουβάλα στη ΓΓ. Δημόσιας Τάξης

Τι ανέφεραν σε ανακοινώσεις τους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ
Ανάμεσα στα πρόσωπα -έκπληξη που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση ότι καταλαμβάνουν τις 28 πρώτες θέσεις γενικών γραμματέων του υπουργείων δύο ήταν αυτά που ξεχώρισαν περισσότερο: Ο τέως αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ως νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, και ο Γιώργος Μαυρωτάς που ανέλαβε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία του Ποταμιού αλλά διευκρίνισε ότι παραμένει στο κόμμα. Ήταν όμως η τοποθέτηση του κ. Τσουβάλα που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

ΣΥΡΙΖΑ

«Ο νέος υπουργός ΠΡΟΠΟ στη πρώτη του ομιλία στη παραλαβή του υπουργείου αναφώνησε: «Πότε πια Μάτι. Θα έχουμε ηγεσία στα δύσκολα». Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο κ. Μητσοτάκης έβαλε Γ.Γ. του υπουργείου την αποπεμφθείσα ηγεσία της ΕΛΑΣ που διαχειρίστηκε την τραγωδία στο Μάτι», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Την ίδια ηγεσία την οποία η ΝΔ τότε υποκριτικά καλούσε την κυβέρνηση να αποπέμψει και σήμερα έσπευσε να επικροτήσει. Τελικά για να τελειώνουμε ας παραδεχθούν ότι το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η μικροπολιτική τυμβωρυχία και η στοχοποίηση της Ρ. Δούρου» προσθέτει η Κουμουνδούρου.
ΚΙΝΑΛ

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ επέστρεψε σήμερα πανηγυρικά στο παρελθόν της, διορίζοντας με κομματικά κριτήρια Γενικούς Γραμματείς στα Υπουργεία. Οι διακηρύξεις περί αξιοκρατίας και περί διαφάνειας, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!