Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Ανοιχτό ενδεχόμενο επαναπροώθησης αντικαθεστωτικών στην Τουρκία από Μουζάλα
[Σκάϊ]: Ανοιχτό ενδεχόμενο επαναπροώθησης αντικαθεστωτικών στην Τουρκία από Μουζάλα

[Σκάϊ]: Ανοιχτό ενδεχόμενο επαναπροώθησης αντικαθεστωτικών στην Τουρκία από Μουζάλα

“Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί, εάν και σε ποιο βαθμό, συνέβησαν τα περιστατικά”
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν γίνει επαναπροωθήσεις Τούρκων αντικαθεστωτικών στην Άγκυρα άφησε ο Γιάννης Μουζάλας, στον απόηχο της δήλωσης του Νίκου Φίλη για «μυστηριώδεις επαναπροωθήσεις Τούρκων στον Έβρο σε μασκοφόρους στην Τουρκία», για τις οποίες δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις από τα συναρμόδια υπουργεία.
«Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έγιναν επαναπροωθήσεις στην Τουρκία Τούρκων πολιτών αιτούντων άσυλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7.
Ο κ. Μουζάλας, αναφερόμενος στις επαναπροωθήσεις ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για παράνομη πράξη που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, δήλωσε την αντίθεσή του, σημειώνοντας ότι γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί, εάν και σε ποιο βαθμό, συνέβησαν τα περιστατικά.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «η προσφυγική κρίση μας βρήκε απροετοίμαστους, τόσο εμάς, όσο και την Ευρώπη» και εκτίμησε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέτει υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εδώ και 15 χρόνια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!