Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Με ανιχνευτές μετάλλων βρήκαν τον Γραικό… Τα λάθη του δολοφόνου (vid)
[Σκάϊ]: Με ανιχνευτές μετάλλων βρήκαν τον Γραικό… Τα λάθη του δολοφόνου (vid)

[Σκάϊ]: Με ανιχνευτές μετάλλων βρήκαν τον Γραικό… Τα λάθη του δολοφόνου (vid)

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Δημήτρης Γραικός έπεσε νεκρός ύστερα από συμπλοκή με τον 47χρονο ιδιώτη για χρέος περίπου 17.000 ευρω που δεν αποπληρώθηκε
Από μεθοδικές έρευνες με ανιχνευτές μετάλλων ύστερα από συνεργασία της ΕΛΑΣ με πανεπιστημιακούς φορείς λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης του 59χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από τον Νοέμβριο του 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα τοπικά σφαγεία.
Η ΕΛΑΣ εντόπισε με αυτό τον τρόπο το εξαφανισθέν αυτοκίνητο του 59χρονου θαμμένο εντός κτηνοτροφικής μονάδας στη περιοχή Ανατολικού του δήμου Δέλτα κι οποία ανήκε σε 47χρονο που αποδείχθηκε ότι ήταν ο δολοφόνος του. Η ΕΛΑΣ είχε εστιάσει, με απόλυτη μυστικότητα – τους τελευταίους μήνες – το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο του 47χρονου που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανό τον άτυχο επιχειρηματία κι υπήρχαν ασαφή στοιχεία και μαρτυρίες για τις κινήσεις του , τις κρίσιμες ώρες. Κι έτσι απεφάσισαν να προχωρήσουν σε έρευνα στην κατοικία και στις μονάδες που διέθετε , κι η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Δημήτρης Γραικός έπεσε νεκρός ύστερα από συμπλοκή με τον 47χρονο ιδιώτη για χρέος περίπου 17.000 ευρω που δεν αποπληρώθηκε .
Βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία Γραικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!