Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ – Δεκέμβρη το “οκ” από το ΚΕ.Σ.Α.
[Σκάϊ]: Αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ – Δεκέμβρη το “οκ” από το ΚΕ.Σ.Α.

[Σκάϊ]: Αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ – Δεκέμβρη το “οκ” από το ΚΕ.Σ.Α.

Με θετικό τρόπο για την ΑΕΚ -χωρίς όμως να γλιτώσει νέα καθυστέρηση- τελείωσε η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. Ζητήθηκαν μικρο-αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου, που έγιναν δεκτές και η έγκριση πάει για Δεκέμβρη
Κι άλλη υπομονή μέχρι να γίνει το τελευταίο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ.
Το συμβούλιο του ΚΕ.Σ.Α. που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες είχε θετική εξέλιξη για την «Ένωση», ωστόσο η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για την «Αγιά-Σοφιά» πήρε εκ νέου παράταση.
Κι αυτό διότι το συμβούλιο διατύπωσε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το έργο και ζήτησε να γίνουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο. Κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά της ΑΕΚ, μιας και δεν ζητήθηκε κάτι που να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του γηπέδου ή να μην είναι εφικτό.
Άλλωστε ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς που εκπροσώπησαν τον σύλλογο δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των επαφών.
Μέσα λοιπόν στις επόμενες 7-10 μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α. και αφού κατατεθούν συμπληρωματικά με τα υπόλοιπα στοιχεία, δόθηκε διαβεβαίωση ότι στην επόμενη συνεδρίαση μέσα στον Δεκέμβρη θα δοθεί οριστικά η έγκριση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!