Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: «Σκίζεται» ο Καρντόσο, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εικόνα
[SentraGoal]: «Σκίζεται» ο Καρντόσο, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εικόνα

[SentraGoal]: «Σκίζεται» ο Καρντόσο, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εικόνα

Οταν στα τέλη Αυγούστου ο Ολυμπιακός άρχισε το κυνήγι για την απόκτηση του Οσκαρ Καρντόσο, κανείς δεν περίμενε πως σχεδόν τέσσερις μήνες μετά ο Παραγουανός θα ήταν σε αυτήν την κατάσταση.

Η εικόνα που έδειξε ο Καρντόσο με τον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι ήταν ενός επιθετικού που είναι πίσω στον βαθμό ετοιμότητας, αλλά που μέσα από τα παιχνίδια και τη μίνι προετοιμασία που θα έκανε θα μπορούσε να βρει τον καλό του εαυτό του. Και αν όχι βεβαίως να είναι αυτός που θαυμάσαμε με την Μπενφίκα, να είναι ουσιαστικός για το ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον.

Το χειρότερο μεν για τον Καρντόσο, που ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση στο ματς με την Κέρκυρα, είναι πως μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να τον πει κανείς. Το αντίθετο, προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις και θέλει να δείξει πράγματα όταν αγωνίζεται. «Σκίζεται» ο Παραγουανός, όμως το κακό είναι πως δεν μπορεί.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα ο Παραγουανός δείχνει να μην μπορεί με τίποτα να βρει έστω κάτι απο τα μεγαλεία της καριέρας του. Και αυτό ήταν κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν περίμενε πως θα συμβεί όταν γινόταν η μεταγραφή. Ο Μπέντο πάντως θα συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες, καθώς τον βλέπει πως προσπαθεί πολύ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!