Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Σαββίδη
[SentraGoal]: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Σαββίδη

[SentraGoal]: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Σαββίδη

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ

ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Σε μια ομιλία διάρκειας τεσσάρων ωρών, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πλήρη καταγραφή των όσων έγιναν στα πρώτα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και έθεσε τους στόχους για τα επόμενα χρόνια, στα οποία θα έχει και τον τίτλο του προέδρου της ΠΑΕ. Ενας από τους πλέον σημαντικούς άξονες στους οποίους στάθηκε δεν ήταν άλλος από αυτόν της αλλαγής της υπάρχουσας κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαβίδης είπε: «Στην εκκίνηση αυτής της χρονιάς πήρα την ευθύνη για να εμφανιστώ ως ένας ογκολόγος χειρουργός, αντιλαμβανόμενος ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί σε ογκολογικό επίπεδο και η θεραπεία δεν μπορεί πια να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι εφικτή μόνο μια χειρουργική επέμβαση. Οταν ερχόμουν στον σύλλογο, ήμουν έτοιμος ότι θα κηρυχθεί πόλεμος, πόλεμος εναντίον της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ. Από τότε ο κύριος στόχος μου ήταν η δημιουργία ενός καθαρού συστήματος για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις μελλοντικές γενιές.

Πολύ καιρό σκεφτόμουν και ανέλυα με ποια λέξη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα, στο σύστημα… Φοβούνται! Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, αναμφισβήτητα φοβούνται και μένα και έχασαν την άνεσή τους για τον λόγο αυτόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!