Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Σαββίδης: «Νίκη ή θάνατος»
[SentraGoal]: Σαββίδης: «Νίκη ή θάνατος»

[SentraGoal]: Σαββίδης: «Νίκη ή θάνατος»

ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σε μία ομίλια που θα συζητηθεί για το περιεχόμενο της ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κάνοντας έναν απολογισμό της προηγούμενης τετραετίας και μιλώντας για τα όνειρά του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Είπε πως το προσεχές διάστημα θα ετοιμάσει την στρατηγική του συλλόγου και ιδιαίτερα φορτισμενος μίλησε για την ιδέα του ΠΑΟΚ και τον σκοπό του λέγοντας: «Ηρθα στην Τούμπα για μη φύγω ποτέ από δω. Ο ПАОК είναι θρύλος. Ο ПАОК είναι ιδεολογία. είναι ένα ακραίο μείγμα της τραγωδίας και της αναγέννησης μετά την καταστροφή. Ο ΠΑΟΚ 100% αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μου ως Έλληνα».

Μίλησε με πάθος προς τα μέλη του ΔΣ λέγοντας: «Δεν θέλουμε εσωτερικές συγκρούσεις, έχουμε ήδη πνιγεί σε αυτές. Παραδοσιακά η αρχή του ΠΑΟΚ ήταν «Νίκη ή Θάνατος στην προσπάθεια για νίκη». Είμαι σίγουρος ότι το κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο να πει ότι έχω αυτή την αρχή ως οδηγό και είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του για τα μέγιστα και ευγενέστερα ιδανικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!