Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Ο Ρέμος είναι ο ιδανικός για πρόεδρος της ΕΠΟ
[SentraGoal]: Ο Ρέμος είναι ο ιδανικός  για πρόεδρος της ΕΠΟ

[SentraGoal]: Ο Ρέμος είναι ο ιδανικός για πρόεδρος της ΕΠΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ της Δημοκρατίας βρίσκεις. Εύκολα. Αρχιεπίσκοπο βρίσκεις. Πρόεδρος της ΕΟΕ θα βγει ένας από τους Καπράλο-Κούβελο. Με τον Χαράλαμπο Σταύρο Κοντονή να έχει καταφέρει το εξής μοναδικό και ανεπανάληπτο: Επιμένοντας τόσο προκλητικά και τόσο απροκάλυπτα υπέρ του Καπράλου, να έχει συσπειρώσει όλο το (παλιό) ΠΑΣΟΚ υπέρ του Ισίδωρου. Πρόεδρο κοινής αποδοχής για την προσωρινή διοίκηση «μακράς πνοής» στην ΕΠΟ βρίσκεις; Με τίποτα. Κι έναν καλόγερο από το Αγιον Ορος να φέρει ο Κουτσοκούμνης, θα ψάξουνε να του βρούνε κουσούρι.

Θα αποκαλύψει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στη «Δίκη» ότι όταν πήγαινε στο δημοτικό κάθε Δευτέρα πρωί μέσα στην τσάντα του μαζί με τα βιβλία είχε και το «Φως των Σπορ». Υπάρχουν τρεις μάρτυρες, μάλιστα, που είναι πρόθυμοι να το καταθέσουν ενόρκως στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου. Τα πράματα είναι απλά: Τέτοιο πρόσωπο από τον χώρο του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει. Και γι’ αυτό δεν πρόκειται να βρεθεί.

Οποιος κι αν είναι αυτός, με τη μία θ’ απορριφθεί σαν λαμόγιο. Αν δεν είναι λαμόγιο και του γίνει πρόταση, δεν θα δεχτεί αυτός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!