Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Το «πρόβλημα» του Παναθηναϊκού είναι… ο ίδιος
[SentraGoal]: Το «πρόβλημα» του Παναθηναϊκού είναι… ο ίδιος

[SentraGoal]: Το «πρόβλημα» του Παναθηναϊκού είναι… ο ίδιος

Ο ΣΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μία βόλτα μετά από το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ στα social media αρκούν για να καταλάβει κανείς πως η παράνοια άρχισε! Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και έκανε ό,τι ακριβώς έπρεπε να κάνει πάνω στο παρκέ, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν…σε άλλο γήπεδο. Ωστόσο αυτό το παιχνίδι και πολύ περισσότερο η συγκεκριμένη εικόνα και διαφορά, αυτή την περίοδο μπορεί πολύ εύκολα να αποδεχθεί παγίδα. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να διαχειριστεί τον χρόνο που κέρδισε απόψε και έχει πλέον την εμπειρία να το κάνει, αλλά και στο χέρι του Παναθηναϊκού να «ξυπνήσει».

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τα πατήματά του καθώς αυτή τη στιγμή δείχνει ξεκάθαρα πως παραπατά. Σε κανένα επίσημο παιχνίδι του μέχρι τώρα δεν είχε πείσει αλλά κόντρα σε ομάδες πρώτου επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός όλα τα λάθη πληρώνονται.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης το είπε ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει ομάδα και εκεί είναι όλο το… ζουμί. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν χωρίς εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και όταν αυτό το κατάλαβε ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε στο 100%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!