Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Ποιος κυβερνάει αυτόν τον Παναθηναϊκό;
[SentraGoal]: Ποιος κυβερνάει αυτόν τον Παναθηναϊκό;

[SentraGoal]: Ποιος κυβερνάει αυτόν τον Παναθηναϊκό;

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΙΑΣΤΑΖΕΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ

Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, που μοιάζει με ασθενή ο οποίος χαροπαλεύει στην εντατική και περιμένει ως διά μαγείας τη σωτηρία του, με τους γιατρούς να σηκώνουν απλώς τα χέρια ψηλά.

Οι ενδεδειγμένες αποφάσεις, όπως αυτές ορίζονται και απαιτούνται από τις περιστάσεις, αλλά και η κατανομή διακριτών ρόλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού προηγουμένως γίνει η ανάλυση για τις αιτίες της ασθένειας, μοιάζουν με ψιλά γράμματα.

Και είναι προφανές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, ως ο έχων τα ηνία του συλλόγου, οφείλει να πάρει αποφάσεις και όχι να παρακολουθεί απαθής, ελπίζοντας να βρέξει μάννα απ’ τον ουρανό. Η διάγνωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ως εξής: ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί την αυξημένη πίεση, ανίκανος να εμπνεύσει τους παίκτες του και να δώσει το έναυσμα για ανασύνταξη και αντεπίθεση.

Ως μάνατζερ στο χτίσιμο της ομάδας λειτούργησε άκρως ικανοποιητικά, φέρνοντας καλούς/διεθνείς παίκτες σε καλές τιμές και ως προπονητής έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι έχει μεταδοτικότητα σε τακτικό επίπεδο, παρά τα λάθη του στο κοουτσάρισμα, με γνώμονα το ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά την ήττα από την Ξάνθη, ωστόσο, τους απανωτούς τραυματισμούς και τα άσχημα αποτελέσματα, ο Στραματσόνι δεν έχει δείξει την προσωπικότητα που απαιτείται για να γυρίσει το «χαρτί».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!