Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Παίκτες Ξάνθης: «Είμαστε πρώτα άνθρωποι, βοηθήστε μας»
[SentraGoal]: Παίκτες Ξάνθης: «Είμαστε πρώτα άνθρωποι, βοηθήστε μας»

[SentraGoal]: Παίκτες Ξάνθης: «Είμαστε πρώτα άνθρωποι, βοηθήστε μας»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Οι παίχτες της Ξάνθης συνέταξαν – υπέγραψαν όλοι – και κοινοποίησαν ανοιχτή επιστολή προς τους φιλάθλους. Ζητούν, απ’ όλους, να κατανοήσουν ότι οι παίχτες είναι «πρώτα απ’ όλα άνθρωποι και ύστερα ποδοσφαιριστές». Ότι καθημερινά «προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα μας» και πως «δεν αξίζει σε κανένα από τα παιδιά να έχει την οποιαδήποτε αποδοκιμασία ή μουρμουρητό».

Συγκεκριμένα η επιστολή, αναφέρει:: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές της XANTHI FC ζητάμε από εσάς να γεμίζετε το γήπεδό μας. Είμαστε 27 πρώτα απ’ όλα άνθρωποι και ύστερα ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε κάθε μέρα, είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι, για το καλύτερο στην ομάδα μας.

Θέλουμε να μας υποστηρίζετε και στην ήττα και στη νίκη. Δεν αξίζει σε κανένα από τα παιδιά που είμαστε μαζί αυτή τη χρονιά, να έχει την οποιαδήποτε αποδοκιμασία ή μουρμουρητό. Χειροκροτήστε μας, βοηθήστε μας με τη φωνή σας και τον παλμό σας, ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλά γιατί κι αυτό μπορεί να συμβεί. Να το θέλουμε και να μην μας βγαίνει.

Ελάτε κοντά μας, πιστέψτε στην προσπάθεια που κάνουμε, ελάτε στις προπονήσεις να δείτε το πόσο προσπαθεί ο καθένας από μας κι αν δεν πειστείτε, αφήστε μας μόνους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!