Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Παπαδόπουλε Αξίζεις όσο λίγοι τον σεβασμό μας
[SentraGoal]: Παπαδόπουλε Αξίζεις όσο λίγοι τον σεβασμό μας

[SentraGoal]: Παπαδόπουλε Αξίζεις όσο λίγοι τον σεβασμό μας

«ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10»

Η «Αυτόνομη Θύρα 10» με ανακοίνωσή της εκφράζει, δημόσια τον σεβασμό της, στον (πλέον) πρώην προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο. Στο σχετικό κείμενο, οι «κυανόλευκοι» οπαδοί, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι « ακόμα και τη στιγμή που αποχωρεί, βοηθά τον Ηρακλή» και «αξίζει όσο λίγοι τον σεβασμό μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κάποιον αθλητή ή προπονητή σε οποιοδήποτε άθλημα της ομάδας μας. Είμαστε ενάντια στη πρωσοπολατρεία και στις “σημαίες” γιατί στο παρελθόν μας έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι απλά, άλλος ένας προπονητής που πέρασε από τον σύλλογο. Αξίζει όσο λίγοι τον σεβασμό μας και θεωρούμε απαραίτητο να του τον εκφράσουμε δημόσια…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και τη στιγμή που αποχωρεί, βοηθά τον Ηρακλή, καταδεικνύοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα το οποίο δεν είναι άλλο από τα λαμόγια που παριστάνουν τους διοικούντες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και σήμερα γίνεται θυσία για να ξυπνήσουν άπαντες στον σύλλογο και να πετάξουν έξω αυτούς που καπηλεύονται το όνομα και τη δυναμική του για δικό τους συμφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!