Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Φταίει ο… Χατζηπετρής
[SentraGoal]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Φταίει ο… Χατζηπετρής

[SentraGoal]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Φταίει ο… Χατζηπετρής

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε χθες (Πέμπτη) την παραίτηση του Αντρέα Στραματσόνι, μέσω ανακοίνωσης. Το περιεχόμενο της οποίας, μάλλον, (πρέπει να) δημιούργησε μεγαλύτερη ανησυχία στους φίλους της ομάδας παρά να τους καθησύχασε.

Είναι κραυγαλέα η παντελής έλλειψη αυτοκριτικής και η επίρριψη ευθυνών στον… Χατζηπετρή. Τακτική που δεν (όπως μάλλον νομίζουν κάποιοι) μπορεί συνεχώς να αποπροσανατολίζει. Ο συνδυασμός αυτός, συνήθως, οδηγεί σε επαναλήψεις και όχι διόρθωση των κακώς πεπραγμένων. Κατά συνέπεια, σε επαναλαμβανόμενες «επιστροφές στο μέλλον». Και τελικά σε άσχημα ξεμπερδέματα.

Ξεπερνάω τη μνημειώδη αναφορά περί απόφασης του προέδρου να παραιτηθεί ο προπονητής. Θεωρώ πως δεν αποτελεί παρά μόνο μια καλή ευκαιρία για να – τη σχολιάζουμε και να – ευθυμούμε. Προσφορά όχι αμελητέα, στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Υπάρχουν όμως κάποια σημεία της ανακοίνωσης, τα οποία προκαλούν έντονο προβληματισμό και απορίες. Αν όντως οι εμπνευστές του κειμένου ζουν σε εικονική πραγματικότητα. Ή πρόκειται για μια αποτυχημένη προπαγανδιστική προσπάθεια δημιουργίας και επιβολής της, σε όποιον διαβάσει την ανακοίνωση.

«(…) επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα» αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Δηλαδή αν δεν είχε επιτευχθεί η δημιουργία πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα; Τι θα είχε συμβεί στον 7ο όμιλο του Europa League; Όπου οι τριφυλλοφόροι δεν έχουν κάνει νίκη και βρίσκονται τελευταίοι με ένα βαθμό και συντελεστή τερμάτων 3-11.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!