Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Όχι από FIFA σε Παναθηναϊκό
[SentraGoal]: Όχι από FIFA σε Παναθηναϊκό

[SentraGoal]: Όχι από FIFA σε Παναθηναϊκό

ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ»

Αίτημα – μέσω επιστολής – στην FIFA έκανε η ΠΑΕ Πανθηναϊκός ώστε να συμμετέχει (με εκπρόσωπο του και επίσημα) ενεργά στη διαμόρφωση της «επόμενης μέρας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχής γενομένης από τη συμμετοχή του στη διαμόρφωση της «επιτροπής εξομάλυνσης». Όμως η απάντηση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας ήταν αρνητική.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των διεθνών συνομοσπονδιών (FIFA/UEFA), Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ενημέρωσε σχετικά τους «πράσινους». Γνωστοποιώντας τους ακόμα ότι (πιθανότατα) στην επιτροπή δεν θα βρίσκονται άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου πλην των στελεχών της ΕΠΟ και τεχνοκράτες.

Γεγονός που ενίσχυσε τους φόβους της αντιπολίτευσης και των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ ότι μπορεί να υπάρξει «επιστροφή στο μέλλον». Πάντως, να σημειώσουμε ότι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να συμπεριληφθούν στην επιστολή Παναθηναϊκού.

Η «κιτρινόμαυρη» κίνηση (φέρεται να) έγινε μέσω τηλεφώνου. Με επικονωνία του «ισχυρού άνδρα» της, Δ. Μελισσανίδη με τον Κ. Κουτσοκούμνη. Στον οποίο εξέθεσε θέσεις, απόψεις, εκτιμήσεις και φόβους για την «επόμενη μέρα» αλλά και το τι μπορεί να συμβεί μέχρι τότε.

Ομ επικεφαλής της αντιπροσωπείας των διεθνών συνομοσπονδιών αναμένεται στην Αθήνα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!