Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Μαλάτος: «Αυθαίρετη, αντισυνταγματική, παράνομη απόφαση»
[SentraGoal]: Μαλάτος: «Αυθαίρετη, αντισυνταγματική, παράνομη απόφαση»

[SentraGoal]: Μαλάτος: «Αυθαίρετη, αντισυνταγματική, παράνομη απόφαση»

Η ΠΔΕ ΑΠΟΦΑΦΙΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ, κατά τη σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίαση της, αποφάσισε τη διαγραφή του Ν. Ηρακλείου. Γιατί είναι μέλος του ο νομικός και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδ. Μαλάτος. Ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας να κριθεί παράνομη η ΠΔΕ. Μιλώντας στο SentraGoal.gr, ο Ανδ. Μαλάτος χαρακτήρισε την απόφαση «αυθαίρετη, αντισυνταγματική και παράνομη». Και πρόσθεσε: «Όλο το σύστημα “βρωμάει”. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να σταματήσω».

Στο Ν. Ηράκλειο δίνεται διορία ως αύριο (Παρασκευή) το μεσημέρι να τον διαγράψει, ώστε να ανακληθεί η απόφαση: «Σε εφαρμογή του άρθρου 15, παράγραφοι β., γ., και δ. του καταστατικού της Ε.Π.Ο. αποβάλλεται από την δύναμη της Ομοσπονδίας το σωματείο «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση» που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής.

Το εν λόγω σωματείο χρησιμοποιήθηκε σε προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας στην τακτική δικαιοσύνη, κατά παράβαση καταστατικών διατάξεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση της ΠΔΕ θα ανακληθεί σε επόμενη συνεδρίαση, εφόσον το σωματείο διαγράψει από το μητρώο του ως αύριο 02.12.2016 και ώρα 14.00 το μέλος του που προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια.

Η απόφαση θα κοινοποιηθεί σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες».

Γ. Κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!