Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Ο Καραμπέτσος πήρε θέση για τη φάση που έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων»
[SentraGoal]: Ο Καραμπέτσος πήρε θέση για τη φάση που έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων»

[SentraGoal]: Ο Καραμπέτσος πήρε θέση για τη φάση που έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων»

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΛΑ

Σε επανίδρυση της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) εφόσον εκλεγεί στις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου έκανε λόγο ο υπηρεσιακός πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος σε συνέντευξη του στη NOVA. Ο Καραμπέτσος στις εκλογές του Σεπτεβρίου ήρθε πρώτος σε ψήφους αλλά δεν έπιασε το εκλογικό μέτρο για την αυτοδυναμία του.

Όπως είπε το χρέος της ΕΟΠΕ είναι περίπου στα 5εκ. Ευρώ σε οφειλές προς 300 προμηθευτές και 200 νομικά πρόσωπα. Ο Καραμπέτσος είπε πως τα χρέη δεν έχουν αντιμετωπιστεί αλλά έχουν μετακυληστεί από την διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη και τόνισε πως δεν θα ακολουθησει την τακτική του «δεν πληρώνω».

Έκανε «χειρουργικό» άνοιγμα σε παράγοντες όλων των παρατάξεων, αντέδρασε όταν έμαθε πως ο Μαυρομάτης με τον Ψαρουδάκη θα συνεργαστούν ενώ παρότι δεν είπε ονόματα αναφέρθηκε θετικά για τον Γιώργο Μελισσουργό λέγοντας: «Έκανα ανοίγματα σε όλους τους επικεφαλής. Ο ένας μου ζήτησε λαγούς με πετραχήλια (σ.σ. Γιάννης Στουραϊτης, 9 συμβούλους).

Ο δεύτερος (σ.σ. Αχιλλέας Μαυρομάτης) ασχολήθηκε μόνο με τον εαυτό του. Τον τρίτο (σ.σ. Γιώργος Μελισσουργός) δεν τον ενδιέφερε να είναι αυτός μέσα στη διοίκηση αρκεί να πάει το βόλεϊ μπροστά». Ο Καραμπέτσος προανήγγειλε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, αναδιάρθρωση όλων των Εθνικών κατηγοριών καταργώντας το έκτρωμα της Α2 ανδρών και γυναικών, ενώ θα προτείνει μείωση των ομάδων στην Volley League.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!