Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: «Επιτροπή Εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ ή Grexit
[SentraGoal]: «Επιτροπή Εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ ή Grexit

[SentraGoal]: «Επιτροπή Εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ ή Grexit

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ

Η πρόθεση του δικηγόρου και προέδρου στο Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ), Ανδρέα Μαλάτου, να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και να ζητήσει έκπτωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ, προκαλεί νέες αναταραχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν κατατεθεί και γίνει δεκτή, θα υπάρξει Grexit διαμηνύουν FIFA, UEFA, ΕΠΟ.

Ο Ανδ. Μαλάτος – ως εκπρόσωπος του Ν. Ηρακλείου – επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι προτίθεται αύριο (Τρίτη) να καταθέσει, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προσφυγή. Με την οποία θα ζητάει να κηρυχθούν άκυρα: α) ο διορισμός (από FIFA/UEFA) της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ. β) άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους. Και γ) να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ.

Η είδηση, προφανώς, προκάλεσε έντονη αναστάτωση, επαφές και διεργασίες και αντιδράσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι διεθνής συνομοσπονδίες… ενημέρωσαν πως αν κατατεθεί και γίνει δεκτή η προσφυγή, τότε θα τιμωρηθεί με αποβολή – από τους κόλπους τους – η ΕΠΟ.

Από την ομοσπονδία η «ημιεπίσημη» τοποθέτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!