Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Η επιστροφή του… βρικόλακα!
[SentraGoal]: Η επιστροφή  του… βρικόλακα!

[SentraGoal]: Η επιστροφή του… βρικόλακα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Σαν τον βρικόλακα που επιστρέφει κάθε τρεις και λίγο. Κάθε τρεις και λίγο έγραψα; Λάθος! Κάθε τέσσερις και λίγο σκάει μύτη το «κόκκινο βαμπίρ», όσο για τον βρικόλακα που λέγεται Σπανούλης, ελόγου του εμφανίστηκε χθες για πέμπτη φορά μπροστά στα γουρλωμένα και τρομαγμένα μάτια των Ρώσων!

Πώς το έκανε χθες ο Ολυμπιακός; Οπως πάντα ή όπως ποτέ άλλοτε, διότι κάθε φορά (Κωνσταντινούπολη/2012, Λονδίνο/2013, Μαδρίτη/2015 και χθες πάλι στο «Sinen Erdem Dome») αλλάζει το σενάριο: είναι αυτό το σενάριο που καθ’ έξιν και κατ’ εξακολούθησιν σκίζει με μανία αυτός με το Νο 7 στην πλάτη.

Αυτός που είναι όνομα και μη χωριό της Λάρισας!

Αυτός που περιμένει στο καβούκι του σαν την ύαινα και ορμάει μόλις μυριστεί το αίμα!

Αυτός που, οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί στον αγώνα, αλλάζει ξαφνικά το τσιπάκι του και επιβεβαιώνει τον στίχο του Ρίτσου στη «Ρωμιοσύνη»: «να τος πετιέται από ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου!».

Του ήλιου λέει ο ποιητής, αλλά κι εδώ ο Σπανούλης έχει τη δική του βερσιόν: συγγνώμη για την ιεροσυλία στην οποία προβαίνω, αλλά ελόγου του καμακώνει τη ρώσικη αρκούδα με το καμάκι του Γκάλη!

Ενα τέτοιο, ακραιφνώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!