Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Επαναλαμβάνει το εχγείρημα της σεζόν 2013-14!
[SentraGoal]: Επαναλαμβάνει το εχγείρημα της σεζόν 2013-14!

[SentraGoal]: Επαναλαμβάνει το εχγείρημα της σεζόν 2013-14!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

Η στροφή του Παναθηναϊκού στο πλάνο και στην ποδοσφαιρική λογική της σεζόν 2013-14, που ολοκληρώθηκε με τη θριαμβευτική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελεί ειλημμένη απόφαση. Η επιστροφή στο μέλλον του «τριφυλλιού» δημοσιοποιήθηκε άλλωστε χθες διά στόματος Χρήστου Παναγόπουλου στα ερτζιανά και ως εκ τούτου δεν επιδέχεται δημοσιογραφικής αμφισβήτησης.

Ανεξαρτήτως των τραγικών λαθών που έγιναν στη συνέχεια και στις σεζόν που ακολούθησαν του αρχικού «μείγματος», η πρωτότυπη συνταγή υπήρξε αντικειμενικά επιτυχημένη με βάση τις συνθήκες της εποχής. Και η πρώτη αυτονόητη σκέψη, σε σχέση με το «σήμερα», έχει να κάνει με τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο αυτών περιόδων, τουλάχιστον στο ξεκίνημά τους.

Οπως και τότε (Νταμπίζας-Αναστασίου), έτσι και τώρα (Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης) υπάρχουν «φρέσκα» ελληνικά πρόσωπα στα νευραλγικά πόστα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. ??Τα συμβόλαια θα έχουν σαφώς μικρότερο «ταβάνι» και ουχί παίκτες με βαρύ βιογραφικό και αρκετά μηδενικά να συνοδεύουν τις απολαβές τους.

Η έμφαση, ποδοσφαιρικά, θα δίνεται πλέον στη φυσική κατάσταση και στην παναθηναϊκή/μαχητική νοοτροπία όσων φορούν τη φανέλα, ενώ η λογική των μεταγραφών προβλέπεται να εμπεριέχει λίγους και ει δυνατόν καλούς ξένους, περισσότερους Ελληνες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (22-28 ετών) αλλά και ανάδειξη της Ακαδημίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!