Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: «Έφοδος» της αστυνομίας σε σπίτια παραγόντων για το Μουντιάλ του 2006
[SentraGoal]: «Έφοδος» της αστυνομίας σε σπίτια παραγόντων για το Μουντιάλ του 2006

[SentraGoal]: «Έφοδος» της αστυνομίας σε σπίτια παραγόντων για το Μουντιάλ του 2006

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η ελβετική δικαιοσύνη προχωρά με γοργούς ρυθμούς την έρευνα για την υπόθεση του Μουντιάλ του 2006. Η Γερμανία διοργάνωσε το συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο, με τα ΜΜΕ ν’ αναφέρουν πως υπήρξαν δοσοληψίες στο παρασκήνιο για να πάρει το «χρίσμα» από τη FIFA και να διοργανώσει τους αγώνες.

Μάλιστα στην Ελβετία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα «έφοδος» της αστυνομίας σε αρκετά σπίτια παραγόντων της FIFA, ενώ στη λίστα των υπόπτων στο σκάνδαλο προστέθηκε και τ’ όνομα του πρώην γενικού γραμματέα της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Ουρς Λίνσι.

«Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας επιβεβαιώνει ότι στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε έρευνα της αστυνομίας στις οικίες υπόπτων», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση του γραφείου του Ελβετού εισαγγελέα.

Η εισαγγελία συνεχίζει έτσι την έρευνα για την υπόθεση ανάληψης του Μουντιάλ το 2006 και τις καταγγελίες για φοροδιαφυγή, σχετικά με το ποσό των 6.7 εκατ. ευρώ, που έστειλε η ομοσπονδία στη FIFA. Η ελβετική δικαιοσύνη επικεντρώνει την έρευνά της σε αυτή την «περίεργη» πληρωμή από την οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006 προς τη FIFA, τα χρήματα της οποίας ενδέχεται να μην έχουν χρησιμοποιηθεί όπως προβλεπόταν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!