Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Η δημοκρατία του Μπαρτζώκα και ο… τρυπημένος Ιβιτς!
[SentraGoal]: Η δημοκρατία του Μπαρτζώκα και ο… τρυπημένος Ιβιτς!

[SentraGoal]: Η δημοκρατία του Μπαρτζώκα και ο… τρυπημένος Ιβιτς!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Kαθένας, λέει, με τον πόνο του, περί τούτου δεν χωρεί καμιά αμφιβολία…

Καμιά μα καμιά αμφιβολία, διότι (με το συμπάθιο κιόλας για τη μακάβρια αντιδιαστολή), όπως αναφέρεται και στη νεκρώσιμη ακολουθία δεν υπάρχει διάκριση ό,τι κι αν είναι κάποιος: βασιλεύς ή στρατιώτης, πλούσιος ή πένης, δίκαιος ή αμαρτωλός και ?για να προσαρμόσω το σκεπτικό μου στην τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα- Ιτούδης ή Μπαρτζώκας, Ιβιτς ή Μέξας!

Οχι, δεν το ‘ριξα ξαφνικά στις φιλοσοφικές αναζητήσεις, απλώς πήρα αφορμή από τα διαφορετικά ζόρια που τράβηξαν τις τελευταίες ημέρες τέσσερις προπονητές, εκ των οποίων οι δυο εκπροσωπούν το ελληνικό μπάσκετ στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο, ο τρίτος κρατά εν γνώσει του μια καυτή πατάτα στα χέρια του και ο τρίτος, μολονότι ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας!

Οι περιπέτειές τους είναι διαφορετικές, αλλά κατά βάθος και οι τέσσερις ξέρουν καλά πως διακονούν -με το αζημίωτο βεβαίως- το πιο αναλώσιμο επάγγελμα στην οικουμένη!

Το πιο αναλώσιμο και το πιο τρύπιο, εάν κρίνω από την καταγγελία του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο βγήκε και είπε ότι νιώθει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!