Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Διοικούσα ΕΠΟ εναντίον πρώην διοικήσεων και «Eurostar»
[SentraGoal]: Διοικούσα ΕΠΟ εναντίον πρώην διοικήσεων και «Eurostar»

[SentraGoal]: Διοικούσα ΕΠΟ εναντίον πρώην διοικήσεων και «Eurostar»

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ

Αποφασισμένη να μην επιτρέψει να δημιουργηθεί καμιά σκιά συγκάλυψης, δείχνει πως είναι η Προσωρινή Επιτροπή Διοίκησης στην ΕΠΟ. Προχωράει σε διαχειριστικό έλεγχο προηγουμένων ετών (και διοικήσεων). Επίσης, κατά τη σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίαση της, αποφάσισε να καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της εταιρίας «Eurostar». Λόγω της οποίας εκδόθηκε – κατόπιν αίτησης από την «Εθνική Factors Α.Ε.» – διαταγή πληρωμής και έγινε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της ΕΠΟ .

Σε σχετική τοποθέτηση της η Διοικούσα, επισημαίνει: «Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή επιβεβαίωσε και πάλι την προσήλωσή της στην υπεράσπιση των συμφερόντων της ΕΠΟ και την επιβολή των αρχών της χρηστής διοίκησης και της νομιμότητας, υλοποιώντας την αρχή της FIFA και της UEFA για πλήρη διαφάνεια».

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις της ΠΔΕ: «Η Ε.Π.Ο., με ομόφωνη απόφαση των μελών της ΠΔΕ, θα καταθέσει για την υπόθεση “Eurostar” μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, καθώς και αγωγή κατά της εταιρείας Eurostar (Travel Plan).

Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραπεμφθεί άμεσα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Aνατίθεται στον δικηγόρο κ. Δ. Αναστασόπουλο η περεταίρω νομική υποστήριξη της Ε.Π.Ο. στην αντιδικία με την εταιρεία “Eurostar”.

Ανατίθεται στον διεθνή οίκο Deloitte ο διαχειριστικός έλεγχος της ΕΠΟ για τα έτη 2015 και 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!