Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Ο διαιτητής βλέπει, δεν είναι κορόιδο
[SentraGoal]: Ο διαιτητής βλέπει, δεν είναι κορόιδο

[SentraGoal]: Ο διαιτητής βλέπει, δεν είναι κορόιδο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Το θέμα «διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο» είναι σαν το Κυπριακό: Δεν κλείνει, δεν τελειώνει ποτέ. Με το έργο, ωστόσο, να έχει γυρίσει τούμπα και η μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Μέχρι και πέρυσι φώναζαν οι τρεις της Συμμαχίας.

Εφέτος, αντί να φωνάζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ ΠΑΟΚ, αυτός που φώναζε ήταν ο Ολυμπιακός. Στην αρχή της σεζόν ήταν οι τρεις που φωνάζανε να μην ξανασφυρίξουνε οι Παππάς, Σπάθας, Γιάχος και Δημητρόπουλος. Και ξαφνικά, δεύτερη φορά τούμπα, να φωνάζουν Παναθηναϊκός-ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΟΚ. Στημένος για τον Παναθηναϊκό ο Κύζας, στημένος για την ΑΕΚ ο Καλφόγλου. Πόλεμος για τον Κομίνη. Δηλαδή έγινε όλος αυτός ο αγώνας για να φύγει ο Γκιρτζίκης και οι λοιπές γκρανκάσες από την ΕΠΟ, για να φαγωθούν οι Σύμμαχοι αναμεταξύ τους.

Να αρχίσουμε, λοιπόν, τα απλά μαθήματα ποδοσφαίρου από το αυτονόητο: Ο διαιτητής θέλει να παίζει. Αν είναι δυνατόν κάθε Κυριακή. Ο διαιτητής θέλει να ανεβαίνει στην ιεραρχία. Να γίνει (και να παραμείνει) διεθνής. Παίζοντας συνέχεια ο διαιτητής κερδίζει «δόξα» και χρήμα. Ο διαιτητής είναι έξυπνος. Και κωλοπετσωμένος. Για να φτάσει να παίξει στη Σούπερλιγκ και τους συμβιβασμούς του έχει κάνει και τα νταραβέρια του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!