Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: «Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικές καριέρες στην πλάτη της ΑΕΚ και του γηπέδου της»
[SentraGoal]: «Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικές καριέρες στην πλάτη της ΑΕΚ και του γηπέδου της»

[SentraGoal]: «Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικές καριέρες στην πλάτη της ΑΕΚ και του γηπέδου της»

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

21 φίλοι της ΑΕΚ απέστειλαν εξώδικο στη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μέσω της οποίας ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις γύρω από το θέμα του γηπέδου της Ένωσης και της υψομετρικής μελέτης, που σκοπίμως καθυστερεί να παραδώσει ο Δήμος, ως οφείλει.

Λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή της, η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών αναλύει το σκεπτικό αυτής της πρωτοβουλίας της, προειδοποιεί πως δεν θα ανεχτεί πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ και του γηπέδου της, ενώ κάνοντας επίθεση στον Άρη Βασιλόπουλο, αναφέρεται στα τεράστια οικονομικά οφέλη της πόλης με την κατασκευή του γηπέδου, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ήδη οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας… προετοιμάζονται, για τις επερχόμενες εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Άλλη Εντελώς Κατάσταση»

Στο θλιβερό, και γεμάτο υποκρισία, κεφάλαιο της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχετε γνωρίσει κατά καιρούς κάμποσες κινήσεις… «αγανακτισμένων πολιτών».

Έχετε γνωρίσει, για παράδειγμα, «κινήσεις πολιτών», που θα… έπεφταν στη φωτιά για το πράσινο και τα 50 πεύκα του Αλσους. Ανάμεσα τους δε, υπήρξαν στο παρελθόν και “φυσιολάτρες” πολίτες – πολέμιοι του γηπέδου, που ανήκαν σε άλλους Δήμους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η αγάπη για τα πεύκα δεν έχει (δημοτικά) σύνορα.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και τη δικιά μας Ανεξάρτητη Κίνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!