Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Χειμερινή περίοδο μεταγραφών, Κύπελλο στις γυναίκες στο πόλο
[SentraGoal]: Χειμερινή περίοδο μεταγραφών, Κύπελλο στις γυναίκες στο πόλο

[SentraGoal]: Χειμερινή περίοδο μεταγραφών, Κύπελλο στις γυναίκες στο πόλο

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΕΑΥ

Με επιστολή του προς την επιτροπή ανάπτυξης υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) προχωρά σε προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

Ο ΣΕΑΥ χωρίζει τις προτάσεις του σε τρεις κατηγορίες και μέσα σε αυτές ξεχωρίζουν: Η πρόταση για χειμερινή περίοδο μεταγραφών, για θέσπιση του Κυπέλλου Ελλάδας και στις γυναίκες.

Επίσης ζητά η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας να γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, και πριν την έναρξη της περιόδου μεταγραφών.

Σκοπός της πρότασης είναι οι ομάδες να είναι σε θέση να προετοιμαστούν για την ερχόμενη αγωνιστική σε θέματα οργάνωσης και οικονομικού προϋπολογισμού, όσο και να αποφεύγονται φαινόμενα όπου ομάδες μένουν χωρίς τη δυνατότητα μεταγραφών επειδή καθυστέρησε η κλήρωση.

Επίσης, προτείνει να γίνει συμφωνία με τον τηλεοπτικό πάροχο για υποχρέωση προβολής τουλάχιστον ενός ολόκληρου αγώνα ανά αγωνιστική ημέρα.

Καθώς και η διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται πριν από την έναρξη των Play Off του Πρωταθλήματος, έτσι ώστε να αναδειχθούν και τα δύο γεγονότα.

Αναλυτικά οι προτάσεις του ΣΕΑΥ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!