Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Αντάρτικο από Πανσερραϊκό, Καλλιθέα
[SentraGoal]: Αντάρτικο από Πανσερραϊκό, Καλλιθέα

[SentraGoal]: Αντάρτικο από Πανσερραϊκό, Καλλιθέα

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ντροπή χαρακτήρισε ο Πανσερραϊκός την επιστολή που απέστειλε το προεδρείο της Football League στις ομάδες σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος ενώ και η Καλλιθέα με δική της επιστολή δήλωσε αντίθετη και έθεσε αμφισβήτησης στο θέμα του Στέλιου Σφακιανάκη.

Τη δυσαρέσκεια αυτή εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κοράκης, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών, τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει και άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ντροπή αυτό το έγγραφο. Δηλαδή μας στέλνουν τη μια μέρα ένα χαρτί και μας ζητάνε να απαντήσουμε αν θέλουμε ή όχι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα να απαντήσουμε την επόμενη μέρα; Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε και ποια είναι η ενημέρωση των ομάδων; Γιατί δεν μας λένε τι έγινε στη συνάντηση με τον υπουργό; Πότε θα μάθουμε τι έγινε με τα τηλεοπτικά; Πόσα θα είναι τα έσοδα μας;

Υπάρχουν ομάδες που από ό,τι ξέρω και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν. Γιατί δεν κάνουμε ένα έκτακτο Δ.Σ.; Εγώ κατέβηκα στην Αθήνα και θα επιδιώξω να συναντηθώ με τους παράγοντες και των υπολοίπων ομάδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!