Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [SentraGoal]: Ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
[SentraGoal]: Ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

[SentraGoal]: Ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί την ΑΕΚ την Τρίτη (29/11 – 19:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι, το οποίο το χαρακτηρίζει «ματς – γιορτή». Επίσης, ενημερώνει τον κόσμο για την διάθεση των εισιτηριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Αναγέννηση ΚΑΛΕΙ την Αναγεννησιώτικη φίλαθλη κοινότητα αλλά και όλο τον κόσμο της Καρδίτσας να προσέλθει μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας…. Για πέμπτη χρονιά η ομάδα μας κατορθώνει να στέκεται, καθ’ υπέρβαση και των ίδιων δυνατοτήτων της πόλης, στο αθλητικό προσκήνιο και λαμβάνει μέρος ως πρωταγωνίστρια, σε γεγονότα μεγάλης εμβέλειας, με σπουδαίους αντιπάλους, που τα στερούνται άλλες πολύ μεγαλύτερες και οικονομικά πιο ανεπτυγμένες πόλεις…

Για μια ακόμη φορά η Αναγέννηση θα καταστήσει επίκεντρο την πόλη και το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο, χάρη στην προσπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων που πληρωνουν και τρέχουν τα τελευταία χρόνια και με αίσθημα προσφοράς πασχίζουν να την κρατήσουν όρθια σε ένα περιβάλλον άκρως αποθαρρυντικό!Χωρίς την παραμικρή βοήθεια, με πόλεμο και με δηλητηριώδεις προσεγγίσεις απο συγκεκριμένους που με κάθε αφορμή ή και χωρίς αφορμή βγάζουν χολή, επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν πώς τα κατάφερε με τις δυνάμεις του ο σύλλογος να κάνει τομές που δεν έγιναν ΠΟΤΕ στην μακρά ιστορία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SENTRA GOAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!