Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Ξανθός: Η εικόνα που παρουσιάζεται από την ΠΟΕΔΗΝ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα
[Real]: Ξανθός: Η εικόνα που παρουσιάζεται από την ΠΟΕΔΗΝ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

[Real]: Ξανθός: Η εικόνα που παρουσιάζεται από την ΠΟΕΔΗΝ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ανδρέας Ξανθός έκανε λόγο για «συνδικαλιστική γραφειοκρατία», αναφερόμενος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, ενώ τόνισε ότι η εικόνα που αυτή παρουσιάζει δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.
Οπως είπε ο υπουργός Υγείας, «η εικόνα, η οποία παρουσιάζεται και από την πλευρά της ΠΟΕΔΗΝ και από αρκετά μέσα ενημέρωσης δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Αυτό δεν το λέω, επειδή θέλω να ωραιοποιήσω αυτήν την πραγματικότητα, πολύ καλά ξέρουμε εμείς και κυρίως οι εργαζόμενοι στο σύστημα και περισσότερο από όλους οι πολίτες, ότι δεν είναι καθόλου καλή».
Και πρόσθεσε: «Το σύστημα Υγείας υπέστη μια πολύ μεγάλη και βίαιη ανατροπή τα τελευταία χρόνια, με τεράστιες περικοπές στους προϋπολογισμούς με πάγωμα επί εξαετία περίπου των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού».
Ο ίδιος ανέφερε ότι «γίνεται μία προσπάθεια στην καθημερινότητα του συστήματος να γίνονται αισθητές αλλαγές και βελτιώσεις, αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι εργαζόμενοι στο σύστημα. Την εικόνα δεν τη δίνουν οι καθημερινοί εργαζόμενοι, τη δίνει μία συνδικαλιστική γραφειοκρατία».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ
Γεωργιάδης στον realfm 97,8: Εφέτος το ΕΣΥ θα πάρει 118 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!