Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Real]: Βρετανία: Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και σε οργανώσεις αρωγής
[Real]: Βρετανία: Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και σε οργανώσεις αρωγής

[Real]: Βρετανία: Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και σε οργανώσεις αρωγής

Την ώρα που τα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων συνεχίζουν να συγκλονίζουν το Χόλιγουντ—και όχι μόνο—καταγγελίες για παρόμοιες υποθέσεις αποκαλύπτονται και στον τομέα των οργανώσεων αρωγής, με δύο από τις γνωστότερες ΜΚΟ διεθνώς να αποκαλύπτουν ότι απομάκρυναν δεκάδες στελέχη τους εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς τους τον τελευταίο χρόνο.
Η διεθνής οργάνωση Σώστε τα Παιδιά (Save the Children) αποκάλυψε ότι απέπεμψε 16 στελέχη της εξαιτίας καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις τον τελευταίο χρόνο.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ ήταν η μόνη από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις με τις οποίες επικοινώνησε το Thomson Reuters Foundation που έδωσε συγκεκριμένο αριθμό.
Την περασμένη εβδομάδα, η βρετανική οργάνωση αρωγής Oxfam είχε ανακοινώσει ότι απομάκρυνε 22 στελέχη της μέσα σε διάστημα ενός χρόνου μέχρι τον Απρίλιο του 2017.
Άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις απέφυγαν να αποκαλύψουν τον αριθμό των καταγγελιών που έχουν λάβει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κάποιες ανέφεραν ότι δεν έχουν συγκεντρωτικά στοιχεία για όλες τις καταγγελίες, ενώ ορισμένες είπαν ότι ανέθεσαν τον χειρισμό υποθέσεων αυτής της φύσης σε τρίτους.
Σε διεθνές επίπεδο, οι προβολείς στράφηκαν στα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων, επιθέσεων και καταχρήσεων σε χώρους εργασίας με αφορμή τις δεκάδες καταγγελίες σε βάρος ενός μέχρι πρότινος πανίσχυρου παραγωγού του Χόλιγουντ, του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!