Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Τσίπρας: Μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας – Μητσοτάκης: Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση
[Real]: Τσίπρας: Μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας – Μητσοτάκης: Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση

[Real]: Τσίπρας: Μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας – Μητσοτάκης: Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός κλείνει τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους ενημερώνει για τις αποφάσεις του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενόψει της διάσκεψης στην Ελβετία.
Ο Αλ. Τσιπρας υποδεχόμενος τον Κυρ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους προέδρους των κομμάτων για τα εθνικά θέματα.
«Παρά τις διαφωνίες μας μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας και πολιτικού πολιτισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά, στον διάλογο των δύο ηγετών μπροστά στις κάμερες.
«Για το ζήτημα της οικονομίας και την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε στη Βουλή. Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε. Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», είπε ο αρχηγός της ΝΔ.
«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται, αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», είπε ο πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!