Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Θεοδωράκης: Η Βουλή αποφασίζει και οι γραφειοκράτες των υπουργείων μπλοκάρουν τις αποφάσεις
[Real]: Θεοδωράκης: Η Βουλή αποφασίζει και οι γραφειοκράτες των υπουργείων μπλοκάρουν τις αποφάσεις

[Real]: Θεοδωράκης: Η Βουλή αποφασίζει και οι γραφειοκράτες των υπουργείων μπλοκάρουν τις αποφάσεις

«Υπάρχει βαρυχειμωνιά στην οικονομία. Τα προβλήματα της οικονομίας δεν λύνονται επειδή ο κύριος Τσίπρας έχει συμμάχους στη Λατινική Αμερική και επειδή κάνει ταξίδια στην Κούβα. Τα προβλήματα στην οικονομία θα λυθούν αν εφαρμοστεί μια αποτελεσματική πολιτική, που θα βοηθήσει ξανά τους μικρομεσαίους και τους νέους ανθρώπους να επενδύσουν, να δουλέψουν, να παράγουν» τόνισε o Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ/ΜΠΕ Πρακτορείο 104,9.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης τόνισε ότι παρά τα όσα ψηφίζονται στη Βουλή, από το θέμα του Ελληνικού μέχρι τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων, τίποτα δεν υλοποιείται.
«Η Βουλή αποφασίζει και οι γραφειοκράτες των υπουργείων μπλοκάρουν τις αποφάσεις. Δεν έχει προχωρήσει καμία από αυτές τις μεγάλες επενδύσεις που έπρεπε να είχαν γίνει. Πρέπει να αγαπήσει η κυβέρνηση την ιδιωτική οικονομία. Την ιδιωτική πρωτοβουλία, την ιδιωτική επένδυση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αν το μόνο που θέλουμε είναι να βάζουμε φόρους, για να μπορούμε να αυξάνουμε μετά τις δαπάνες του δημοσίου, τότε ο δρόμος είναι αδιέξοδος. Οι φόροι πρέπει να μειωθούν, αλλά οι φόροι δε μειώνονται απλώς και μόνο μονοσήμαντα. Θα πρέπει ταυτόχρονα να μειωθούν οι δαπάνες», τόνισε αναφερόμενος στο θέμα της φορολογίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!