Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο
[Real]: Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο

[Real]: Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο

«Η λογική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ότι μπορούμε να βάζουμε φόρους -έχουμε στον καινούριο προϋπολογισμό δυόμισι δισ. φόρους παραπάνω, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος θα τους πληρώσει. Σήμερα το 50% του κόσμου δεν πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά και τράπεζες γιατί δεν μπορεί. Μετά, το ερώτημα είναι έβαλες παραπάνω φόρους για να τα δώσεις στους ανέργους; Η απάντηση είναι όχι, θα τα δώσεις στις συντάξεις, όπου πραγματικά έχουμε πρόβλημα γιατί είμαστε μια γερασμένη χώρα, και στο κομματικό κράτος» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με την άκρατη, όπως είπε, φορολογία που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ3, ο επικεφαλής του Ποταμιού κάνοντας λόγο για κρατικές σπατάλες που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μίλησε για «διάλυση» της μεσαίας τάξης και στη συνέχεια ανέφερε:
«Μελετήσαμε αναλυτικά τι προβλέπει ο προϋπολογισμός για τους ανέργους. Είμαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη ανεργία αλλά στον προϋπολογισμό της χώρας οι δαπάνες για την στήριξη των ανέργων είναι οι μικρότερες στην Ε.Ε.» και στη συνέχεια τόνισε:
«Το που πάνε τα λεφτά είναι απόφαση της κεντρικής διοίκησης. Εμείς θεωρούμε όμως ότι υπάρχει σπατάλη υπέρ του κομματικού πελατειακού κράτους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!