Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Θεοδωράκης: Η λογική «κλείνω και περιορίζω τις αγορές» είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων
[Real]: Θεοδωράκης: Η λογική «κλείνω και περιορίζω τις αγορές» είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων

[Real]: Θεοδωράκης: Η λογική «κλείνω και περιορίζω τις αγορές» είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων

Να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το οποίο θα φροντίσει ώστε να υπάρξει ένα καινούργιο τηλεοπτικό σκηνικό, κάλεσε την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι η λογική “κλείνω και περιορίζω τις αγορές” είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων και όχι δυτικών κοινωνικών.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Θοεδωράκης εξέφρασε για άλλη μία φορά την αντίθεσή του στην επιβολή κυβερνητικής εξουσίας στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το Ποτάμι επιθυμεί ένα δυνατό ΕΣΡ, πολλά κανάλια και πολλούς εργαζομένους.
Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού:
«Όσοι έχουν κυβερνήσει έχουν αποδείξει ότι έχουν πρόβλημα με την πολυφωνία. Η προηγούμενη κυβέρνηση έχει ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ και αυτή η κυβέρνηση ρίχνει μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, καλούμε την κυβέρνηση να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτήσουμε ένα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το οποίο θα φροντίσει ώστε να υπάρξει ένα καινούριο τηλεοπτικό σκηνικό με πολλά κανάλια, με πολλά έσοδα για το κράτος και πολλούς εργαζόμενους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!