Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Θεοδωράκης: Το ΔΝΤ να περιορίσει τις απαιτήσεις του και η κυβέρνηση να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
[Real]: Θεοδωράκης: Το ΔΝΤ να περιορίσει τις απαιτήσεις του και η κυβέρνηση να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα

[Real]: Θεοδωράκης: Το ΔΝΤ να περιορίσει τις απαιτήσεις του και η κυβέρνηση να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα

«Όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διαπιστώνουν καθυστερήσεις και αναβλητικότητα από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84» με αφορμή τις συναντήσεις του στο Στρασβούργο.
«Υπάρχουν καθυστερήσεις, είτε γιατί τα υπουργεία δεν είναι έτοιμα, είτε γιατί οι υπουργοί δεν είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν αυτά τα οποία αποφασίζει η Βουλή» σημείωσε, λέγοντας: «Γενικά πετάνε συχνά την μπάλα στην εξέδρα και καθυστερούν».
Ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ακόμη ότι είναι κοινή η διαπίστωση ότι το ΔΝΤ τραβάει τα πράγματα στα άκρα, καθώς από τη μια παρουσιάζει στοιχεία που μειώνουν την προσπάθεια της Ελλάδας και από την άλλη δείχνει να έχει εμμονές σε σχέση με το χρέος και την λήψη προκαταβολικών μέτρων. Ωστόσο, τόνισε, ότι «από τη στιγμή που το ΔΝΤ συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι δύσκολο να πειστούν τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ότι το πρόγραμμα μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτό. Αν γίνονταν τώρα το πρόγραμμα, θα μπορούσε να μην συμμετέχει σ’ αυτό».
Δεν έκρυψε την έκπληξή του, καθώς οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι άφησαν ένα παράθυρο συμφωνίας, για το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ερωτώμενος για το αν το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές, ανέφερε: «Είναι δεδομένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!