Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Real]: Στον έλεγχο του CVC περνά το Υγεία
[Real]: Στον έλεγχο του CVC περνά το Υγεία

[Real]: Στον έλεγχο του CVC περνά το Υγεία

Η Hellenic HealthCare, η οποία ελέγχεται από την CVC Capital Partners, κατέθεσε νέα, βελτιωμένη προσφορά για την εξαγορά του νοσοκομείου(0,95 ευρώ/μετοχή),την οποία έκανε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Πέμπτης, το διοικητικό συμβούλιο της MIG.
Στον έλεγχο της Hellenic HealthCare περνά το Υγεία. Η Hellenic HealthCare, η οποία ελέγχεται από την CVC Capital Partners, κατέθεσε νέα, βελτιωμένη προσφορά για την εξαγορά του νοσοκομείου(0,95 ευρώ/μετοχή),την οποία έκανε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Πέμπτης, το διοικητικό συμβούλιο της MIG. Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας ανέρχεται στα 204,4 εκατ. ευρώ.
Η ανακοίνωση της MIG
Η MIG ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας πώλησης των μετοχών του ΥΓΕΙΑ προς το HELLENIC HEALTHCARE και CVC και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα.
Σήμερα, 5 Ιουλίου 2018, η MIG έλαβε νέα δεσμευτική και χωρίς προϋποθέσεις βελτιωμένη προσφοράαπό τη «HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L.» (η οποία ελέγχεται από τα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARTNERS») για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ‘ΥΓΕΙΑ’ Α.Ε.», που ανέρχεται (άμεσα και έμμεσα) σε 215,189,466 μετοχές και αντιστοιχεί σε 70,38% του μετοχικού κεφαλαίου του ΥΓΕΙΑ.
Το νέο προσφερθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό του € 0,95 ανά μετοχή και κατά συνέπεια το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε €204,429,933 εκατομμύρια (το οποίο αντιστοιχεί στο ποσό των €290,455,814 εκατομμυρίων για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου του ΥΓΕΙΑ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!