Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Real]: Spiegel: Ο Σόιμπλε προκαλεί την κρίση στην Ευρωζώνη
[Real]: Spiegel: Ο Σόιμπλε προκαλεί την κρίση στην Ευρωζώνη

[Real]: Spiegel: Ο Σόιμπλε προκαλεί την κρίση στην Ευρωζώνη

H ανησυχία ότι μπορεί να υπάρξει μία νέα κρίση στην Ευρωζώνη έχει επανέλθει, αναφέρει άρθρο του Τόμας Φρίκε στο Spiegel OnLine. Και αυτό προσθέτει, «δεν είναι σε καμία περίπτωση η μοίρα που μας επιφυλάσσουν οι σπάταλοι πολίτες της Νότιας Ευρώπης, αλλά κυρίως ένα πρόβλημα διαχείρισης. Και μάλιστα γερμανικό».
Στο άρθρο, με τίτλο: «Οι παγίδες των Σοϊμπλονόμικς», ασκείται σφοδρή κριτική στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος θεωρείται ως ο υπαίτιος της διαιώνισης της κρίσης με τις απαιτήσεις για τη λήψη συνέχεια νέων μέτρων λιτότητας από την Ελλάδα.
«Nein» από Σόιμπλε για συμφωνία τη Δευτέρα

«Ακόμη δεν έχει αρχίσει το έτος και γίνονται και πάλι προφητείες για τους Έλληνες, για τις περικοπές που πρέπει να γίνουν στην Ιταλία και τα αυξημένα ασφάλιστρα κινδύνου για τα γαλλικά ομόλογα. Και ο λόγος φαίνεται να είναι σαφής. Τουλάχιστον όσον αφορά στον υπουργό Οικονομικών μας, Οι άλλοι έχουν κάνει πάλι λίγες μεταρρυθμίσεις και λίγες περικοπές δαπανών. Σε αντίθεση με εμάς. Δήθεν. Μία πολιτιστική διαφορά. Το μόνο που βοηθά εδώ είναι: Να αυξηθεί η πίεση και να απειληθούν οι Έλληνες», σημειώνει με προφανή ειρωνεία για τον Σόιμπλε ο Φρίκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!