Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Real]: Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα
[Real]: Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα

[Real]: Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα

Την άποψη ότι η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέες επιβαρύνσεις.
Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι «όλοι γνωρίζουμε ότι κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να βγει το πρόγραμμα και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν άλλες παράλογες απαιτήσεις».
«Πρέπει να πάμε στο να ξελασκάρει το λουρί, όχι να οδηγηθούμε σε νέα μέτρα. Αυτά θα ήταν καταστροφικά», είπε ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.
Όπως είπε, δεν θεωρεί πως «έχουμε το περιθώριο ως οικονομία να πάμε σε νέες επιβαρύνσεις και μάλιστα πως εάν τεθεί κάτι τέτοιο, θα είναι ομολογία αποτυχίας του προγράμματος.
Επίσης, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι είναι γνωστή και σαφής η θέση της κυβέρνησης «να πάμε σε μια γενναία απομείωση του χρέους».
Στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενος αντικατάστασής του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, είπε ότι «αν φτάσουμε στο σημείο ώστε οι θεσμοί να καθορίζουν και τη σύνθεση της κυβέρνησης στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά».
Ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν τον αφορούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: REAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!